Do detailu premyslená NOVOSTAVBA 4-izbového rodinného domu s ideálnymi parametrami a krásnym pozemkom

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122730
  • Úžitková plocha   170m2
  • Podlahová plocha   131m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Ivanka pri Dunaji

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kúpelňa

Záchod

Terasa

Špajza

Šatník

Slnečný

Tiché prostredie


Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Športové vyžitie
Priestranný šatník

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom, ktorý je situovaný v absolútne tichom prostredí v obklopení zelene a navyše s orientáciou na všetky svetové strany.


Disponuje pozemkom o celkovej výmere 900m2, ktorý je prakticky využitý, vstupná parkovacia plocha je navrhnutá pre parkovanie 4 áut. Okolo celého domu je kobercový trávnik s automatickou závlahou a pekne upravenou záhradnou časťou s okrasnými drevinami. V bočnej časti pozemku sa nachádza niekoľko ovocných stromomv, nadzemný bazén, za domom je menšia záhradka so záhradným domčekom. 


Jedná sa o novostavbu z roku 2O23, postavená bola v kvalitnom prevedení, obvodnové múry sú zo zateplenej tehly minerálnou vlnou Supra 380. Prirodzenú klímu v dome Vám zabezpečí zelená strecha, ktorej izolačné materiály sú značky Koster. Všetky okná sú vybavené vonkajšími hlinníkovými žalúziami. Vstupná brána je hlinníková na diaľkové ovládanie s videovrátnikom. Okolo celého pozemku je oplotenie s podhrabovými doskami.


Dispozícia domu:

Interiér ponúka 130m2 podlahovej plochy s veľmi praktickým usporiadaním - dvoma šatníkmi, dvomi kúpeľnami, tromi spálnami, komorou a technickou miestnosťou využiteľnou so svojou veľkosťou aj ako práčovňa či sklad.

Jeden zo šatníkov je umiestený priamo pri vstupe do domu, druhý je prístupný z hlavnej spálne, ktorá je tiež vybavená samostatnou kúpeľňou. Druhá kúpeľna je prístupná z chodby, vybavená vaňou aj sprchovacím kútom. Obývacia izba je prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi a ostrovčekom. Navyše z kuchyne je vstup do komory.


Vybavenie:

-na vykurovanie a ohrev vody slúži tepelné čerpadlo zn. Vaillant

-podlahy sú v izbách vynilové, v spálni je položený koberec na mieru vrátane šatníka, v ostatných častiach domu je dlažba a obklady talianskej značky Imola.

-sanita v kúpelniach zn. Villeroy Boch, Huppe a Grohe s podomietkovými batériami

-nábytok na mieru v celom dome

-dizajnový krb v obývačke

-predpríprava na alarm

-závlahový systém v celej záhrade

-prekrytá terasová časť

-kanalizácia, studňa, optický kábel


Táto ponuka Vás očarí najmä svojim moderným dizajnom, prvkami a vybavením, ktoré Vám zabezpečia maximálny komfort bývania. Dokonalé parametre domu a samozrejme pozemku v kombinácii s jeho umiestením je zárukou kvalitného rodinného bývania.


Určite odporúčam vidieť!


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122730

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku