MODERNE a KVALITNE PREVEDENÝ 2 izbový byt v Slnečniciach časť Mesto

Predaj235 000 € 5 109 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120084
  • Úžitková plocha   46m2
  • Podlahová plocha   39m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Petržalka
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Balkón

Plastové okná

Sprchový kút

Linka

Sporák

Umývačka

Chladnička

Mikrovlnka

Kuchynský kút

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Priestranný šatník
Športové vyžitie
Dobrá dostupnosť
Žiadaná lokalita
Občianska vybavenosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 realitné centrum Vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenom projekte Slnečnice v Petržalke. Byt sa nachádza hneď na začiatku tohto projektu, konkrétne v časti Mesto na ul. Zuzany Chalupovej.

Tento byt Vás osloví moderným a nadčasovým prevedením, na ktorého kvalite si dali majitelia naozaj veľmi záležať. Byt bol navrhnutý a dokončený architektom na mieru, pričom bola realizovaná aj zmena dispozície bytu tak, aby sa využil každý centimeter, a to doslova.


Zoznámte sa s benefitmi tejto nehnuteľnosti:


-Kvalitné prevedenie bytu na mieru: Každý detail bol starostlivo navrhnutý a zrealizovaný s dôrazom na vysokú kvalitu a funkčnosť.

-Moderný dizajn: Nadčasový interiér navrhnutý architektom zaručuje estetický a pohodlný životný priestor.

-Optimálne využitie priestoru: Vďaka zmenám v dispozícii bytu je každý centimeter efektívne využitý a ponúka dostatok odkladacích priestorov.

-Zabudovaný pracovný stolík: V dnešnej dobe čias home-office priam nevyhnutnosť pričom priestor na pracovný stôl nájdeme aj v spálni.

-Lokalita: Byt sa nachádza v atraktívnej časti Petržalky s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou na pešo.

-Projekt Slnečnice: Obľúbený a vyhľadávaný projekt, ktorý poskytuje kvalitné bývanie s modernou infraštruktúrou a zelenými plochami.


Výmera podlahovej plochy bytu: 38,86 m²

Lodžia: 7,31 m²

Poschodie: 3.podlažie

Svetová orientácia: Východ

Výstup na lodžiu je aj zo spálne.


Súčasťou bytu je:

Byt sa predáva so vstavaným nábytkom, ktorý bol robený na mieru stolárskou firmou. Vo vnútri skriniek nájdeme okrem úložného priestoru aj elektrické zásuvky na router, TV modem, počítač a pod. Vďaka tejto vychytávke je všetko skryté a pôsobí príjemným čistým dojmom.

Kuchynská linka je vrátane vstavaných spotrebičov – umývačka riadu (väčší rozmer), sklo keramická varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, digestor s vysokým odsávacím výkonom vyvedený do komína, mikrovlná rúra.

Kúpeľňa nie je v pôvodnom vyhotovení v rámci štandardu, ale prešla tiež kompletnou renováciou, v rámci ktorej bola menená dispozícia, obklad, sanita a rozvody vody. Práčka so sušičkou sú vyvedené do odpadu.

Ďalšie doplňujúce informácie: V byte nájdeme klimatizačnú jednotku zn. Daikin, ktorá je takisto vyvedená do odpadu. Úsporné LED svietidlá, sieťky proti hmyzu, svetlo a zástrčka na balkóne, ktoré boli dorobené.

 

Informácie o lokalite:

Byt sa nachádza v atraktívnej časti Petržalky, ktorá je obľúbená pre svoju výbornú dostupnosť a kompletnú občiansku vybavenosť. Časť Mesto v projekte Slnečnice na ul. Zuzany Chalupovej ponúka rezidentom všetko potrebné pre pohodlný a kvalitný život.


Dopravná dostupnosť

-MHD: Zastávky autobusov v pešej dostupnosti zaručujú jednoduché spojenie s centrom mesta a ostatnými časťami Bratislavy.

-Automobil: Rýchly prístup na hlavné dopravné ťahy a diaľnice, čo zjednodušuje cestovanie do iných miest a okolitých obcí.

Občianska vybavenosť

-Obchody a služby: V blízkosti sa nachádzajú potraviny, drogéria, lekáreň, pošta a ďalšie služby, ktoré zabezpečujú pohodlný každodenný život.

-Zdravotná starostlivosť: V dosahu sú zdravotné strediská, kliniky a lekárne, ktoré zabezpečujú potrebnú zdravotnú starostlivosť.

Voľný čas a rekreácia

-Parky a zeleň: Projekt Slnečnice je známy svojimi zelenými plochami a parkami, ktoré ponúkajú príležitosti na oddych a rekreáciu.

-Športové aktivity: V okolí sa nachádzajú športoviská, cyklistické a bežecké trasy, ktoré potešia všetkých milovníkov aktívneho životného štýlu.

-Reštaurácie a kaviarne: Rôzne reštaurácie, kaviarne a bary v blízkosti ponúkajú širokú škálu gastronomických zážitkov.

Bezpečnosť a komunita

-Bezpečná lokalita: Petržalka je považovaná za bezpečnú a pokojná oblasť, vhodná pre všetky vekové kategórie.

-Komunitný život: Projekty ako Slnečnice podporujú komunitný život, organizujú rôzne podujatia a aktivity pre rezidentov.


Táto lokalita kombinuje výhody mestského bývania s množstvom zelene a rekreačných možností, čo z nej robí ideálne miesto pre život.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 871 863

ID: 120084

Cena: 235 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku