3-IZBOVÝ MEZONET s dvomi parkovacími miestami, krásnou predzáhradkou, krytou terasou a priestrannou záhradou

Predaj305 000 € 3 020 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122279
  • Úžitková plocha   101m2
  • Podlahová plocha   80m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Stupava

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Terasa

Špajza

Slnečný

Tiché prostredie

Zateplený


Tichá lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Žiadaná lokalita

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom, nachádza sa v novostavbe na Obuvníckej ulici, jedná sa o radovú zástavbu no s nepravidelným tvarom, čo znamená minimálne prepojenie so susedmi a maximálny komfort súkromia na prednej či zadnej časti pozemku.


Celková plocha pozemku predstavuje 507m2 jej prednú časť tvoria dve parkovacie miesta, ktoré sú oplotením oddelené od krásne udržiavanej predzáhradky s trávnatou plochou a rôznym typom drevím a kvetín, BONUSOM je krytá terasa s výmerou 21m2 s hlavným vstupom do bytu.


Zadná časť pozemku je čiastočne vydlaždená a prekrytá automatickou markízou, zvyšok tvorí trávnatá plocha s murovaným záhradným domčekom s elektrickým pripojením.


Absolútnou parádou je dodatočná záhradná časť s výmerou 200m2 s úrodnou zeminou a vymurovanými záhonmi, ktorú môžete využiť ako na pestovanie tak aj na úžasnú oddychovú zónu. Navyše je samostatne prístupná.


BYT pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná predsien, vybavená botníkom a veľkou šatníkovou skriňou. Oproti vstupu sa nachádza samostatná toaleta s technickou časťou a praktickým umiestnením pračky. No a samozrejme denná časť bytu v podobe obývacej izby s kuchyňou, z ktorej je samostatný výstup k prednej aj zadnej terase. Kuchyňa je vybavená komplet zabudovanými spotrebičmi. Za zmienenie určite stojí aj prakrická špajza umiestnená pod schodami vedúcimi na poschodie.


Poschodie pozostáva z dvoch spální s kompletným zariadením a kúpeľni s toaletou. VÝHODOU je možnosť vytvorenia vstupou na vonkajšiu terasu z oboch spální, prípadne ich zväčšenia.


VYBAVENIE: je klimatizovaný, vybavený podlahovým kúrením s kondenzačným kotlom. Vodovodné a elektrické pripojenie na oboch častiach pozemku. Predáva sa zariadený bez nutnosti akejkoľvek dodatočnej investície.


ODPORÚČAM VIDIEŤ


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 122279

Cena: 305 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku