STAŇTE SA majiteľom nádherného rodinného sídla, ktoré je dokonalým miestom pre trvalé bývanie rekreáciu a podnikanie v regióne NOVOHRAD

Predaj1 €
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119621
  • Úžitková plocha   230m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Staré Mesto
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Terasa

Drevené okná

Euro okná

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Zateplený


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Rodinná vila na rozpätí miest Lučenec a Poltár


Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom


NEHNUTEĽNOSŤ SA NACHÁDZA V REGIÓNE NOVOHRAD medzi mestami Lučenec a Poltár


Toto krásne sídlo sa nachádza v malebnom prostredí v blízkosti mesta Lučenec, kde príroda splýva s moderným bývaním. Spojte svoje dokonalé bývanie s podnikaním a využite maximálny potenciál tejto ponuky.


Pozemok o rozlohe viac než 6 hektárov tvoria pasienky, jazdiarne, ovocný sad, priestranná a udržiavaná trávnatá plocha okolo domu, kde nájdete priestor pre detské ihrisko, záhradné párty alebo si užijete krásny západ slnka z pohodlia terasy.

Dom bol kolaudovaný v roku 2012, disponuje dvomi podlažiami, na prízemí sa nachádza obývačka s kuchyňou, kde absolútna dominanta je veľká murovaná pec s krbom, ktorá zároveň dokonale predeľuje priestor jedálenskej časti s obývacou. Samozrejmosťou je kúpeľňa, samostatná toaleta a dve spálne. V technickej miestnosti je umiestnený kotol so zásobníkom, ktorý je v prípade poruchy zálohovaný elektrickým kotlom. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler, v lete solárne panely. Kúrenie je riešené na prízemí podlahovým kúrením, na poschodí radiátormi. O tepelný komfort sa stará riadiaci systém s mobilným termostatom. Veľkosť celého poschodia tvoria dalšie dve priestranné spálne s viacerými možnosťami ich využitia. Vonkajšia terasová časť je čiastočne zasklená a tiež disponuje krbom. Vyložená je kameňom a nadväzuje na ňu krytý bazén s dĺžkou 10m.


Vedľa domu je prístavba so štyrmi miestnosťami, využívaná v súčasnosti ako dielňa a komora, s potenciálom prerábky na ubytovacie priestory. Okrem nej sa na pozemku nachádza stajňa pre kone, sklady, senník, domček pripravený na umiestenie sauny a prestrešená garáž pre dve autá.


V súčasnej dobe je areál, okrem bežného rodinného života, využívaný na poskytovanie lekcií jazdenia na koni, možnosť ustajnenia vlastného koňa, organizáciu detských táborov, rôznych spoločenských akcií a čiastočného poskytovania ubytovania.


Rastúci potenciál využitia 

Sídlo je ideálnym miestom pre vybudovanie rodinného penziónu alebo bed & breakfast, čím využijete potenciál rastúceho záujmu o aktívnu dovolenku a pobyt v prírode. Prítomnosť novovybudovanej cyklotrasy tiež pridáva na atraktivite a zaručuje stabilný prílev návštevníkov.


Strategická poloha: 

Sídlo je situované v tichej lokalite, no s dobrým dopravným spojením do blízkeho mesta, čo umožňuje jednoduchý prístup k všetkým dôležitým službám a zariadeniam.


VIDEO: https://www.instagram.com/reel/C73oAIvqkxH/?igsh=YmcwZnA3YWxmN2lw


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 119621

Cena: 1 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku