Štýlový 2 izbový byt v pokojnej lokalite s výhľadom na koruny stromov

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  108475
  • Úžitková plocha   54m2
  • Podlahová plocha   54m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Rača

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Balkón

Plastové okná

Klasická vaňa

Linka

Sporák

Chladnička

Mikrovlnka

Kuchynský kút

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť bývať v tomto krásnom 2 izbovom byte na adrese Pri Šajbách 1 konkrétne v Rači v Bratislave. Tento útulný byt sa nachádza v uzavretom dvore, čo zaručuje pokoj a bezpečnosť pre jeho obyvateľov.


Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží (pod bytom sa nachádza byt) a má príjemnú atmosféru vďaka štýlovému zariadeniu. Jeho interiér ponúka priestranne usporiadanú obývaciu izbu, útulnú spálňu a moderne zariadenú kuchyňu. Vďaka slnečnej orientácií je byt svetlý a priestranný, čo poskytuje optimálny komfort pre každodenný život.


Celková výmera bytu je 54m2 vrátane dvoch lodžií.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, práčovne, kúpeľne spojenej s WC, obývacej miestnosti spolu s kuchyňou a samostatnej spálne. 

dostatok úložných priestorov kde má všetko svoje miesto. K bytu prináleží murovaná pivnica zdieľaná ešte s jedným susedom. 

Parkovanie je zdarma, bezproblémové, bezprostredne v blízkosti bytového domu. Taktiež je možnosť prenajatia vonkajšieho státia priamo v uzavretom dvore s automatickou bránou. Bytový dom má v strede átrium so zelenou plochou na posedenie alebo hry pre deti kde majú prístup len vlastníci bytov. Fasáda byt. domu sa plánuje v blízkej dobe renovovať.


Byt má dobrú polohu, ktorá sa nachádza v blízkosti všetkých potrebných zariadení ako sú obchody, školy a dopravné spojenia. V pešej dostupnosti sa nachádza materská škola, ihrisko, policajná akadémia, potraviny, lekáreň, autobusová zastávka vzdialená 1 min., železničná stanica vzdialená 10min. peši a výbornou dostupnosťou na obchvat a dialnicu. Perfektná poloha v kombinácii s príjemným prostredím robí z tohto bytu ideálne miesto na bývanie a oddych.

Lokalita, kde sa byt nachádza, patrí medzi kľudnejšie časti v Bratislave, s krásnym výhľadom na koruny stromov a slnečnou orientáciou, čo Vám umožní užívať si slnečné lúče počas celého dňa. 



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 108475

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku