3 izbový byt s výbornou polohou a dispozíciu

Predaj114 990 € 1 769 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122919
  • Úžitková plocha   65m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin - Sever

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Plastové okná

Klasická vaňa

Slnečný

Pekný výhľad

Obchody

MHD

Zateplený


Dobrá dostupnosť
Množstvo zelene
Občianska vybavenosť
Pôvodný stav

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s potenciálom vo veľmi žiadanej a tichej lokalite plnej zelene, detských ihrísk a obchodov. Nachádza sa na ulici Severná priamo pri MHD zastávke, cyklotrase a potravinách. Tento byt je síce v pôvodnom stave ale nevyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu a dá sa v ňom bývať.


Byt sa nachádza v mestskej časti Sever v meste Martin. Je na 2 poschodí z celkových 4, v panelovom bytovom dome ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciu, je zateplený s úplne novým balkónom so zasklením, nový veľký výťah, úplne nová strecha, nové stúpačky a taktiež aj bezpečnostné dvere s elektronickým vrátnikom. Byt má výmeru 65 m2 + balkón o výmere 4m2. Orientácia bytu je na slnečný západ, čo do bytu prináša dostatok svetla a tepla. Samotný byt je v pôvodnom ale vo veľmi zachovalom stave. V byte sú krásne brúsené parkety v obývacích miestnostiach. Kuchyňa, kúpeľňa a toaleta bola rekonštruovaná pred 15 rokmi kde bola vymenená elektroinštalácia. Okná v byte sú plastové. K bytu taktiež prislúcha aj pivnica.


KÚPOU VOĽNÝ!


DISPOZÍCIA BYTU:


Po vstupe do bytu je dlhá vstupná chodba, na pravej strane sa nachádza izba, kúpeľňa s vaňou a predelené WC, následne kuchyňa so stolom. Veľká obývacia izba so vstupom na balkón a vstupom do spálne.


LOKALITA:


Táto lokalita je nadpriemerne vyhľadávaná, je pokojná a tichá, s množstvom zelene v okolí, má kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlky, detské ihriská, lekár, MHD zastávka a obchody pár metrov od sídla bytu, veľkou výhodou lokality je centrum mesta 10 minút pešo. Ako ďalšia z výhod bývania v tejto časti je bezplatné a bezproblémové parkovanie v okolí bytu.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122919

Cena: 114 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku