NA PRENÁJOM Luxusný 3 izb. BYT, po kompletnej rekonštrukcii, vrátane energií

Prenájom760 € 8 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122818
  • Úžitková plocha   93m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin - Stred

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Plastové okná

Sprchový kút

Oddelená toaleta

Linka

Sporák

Umývačka

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD


Tichá lokalita
Dobrá dostupnosť
Centrum mesta
Žiadaná lokalita
Kompletná rekonštrukcia
Klimatizácia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt kompletne zrekonštruovaný byt v centre mesta Martin, ktorý sa prenajíma plne zariadený, s kvalitnými nábytkami a spotrebičmi. V celom byte je podlahové kúrenie a v každej izbe klimatizácia. Byt má rozlohu 93 m2 a nachádza sa na 2. podlaží tehlového domu.


Dispozíciu tvorí vstupná chodba so vstavanou skriňou, veľká izba so vstavanou skriňou a komodou, obývacia izba so vstupom na balkón, kompletne vybavená kuchyňa, kúpeľňa a toaleta. Orientácia je na východnú svetovú stranu s orientáciou do cesty, avšak hluk z cesty nie je počuť vďaka izolačnému troj-sklu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je vkusne a moderne zariadený. K bytu prislúcha taktiež pivnica.


Lokalita:

Je tu výborná pešia dostupnosť do centra, zastávka MHD priamo pred bytom. Veľké nákupné centrum Galéria 10 minút pešo, škôlka, základné a stredné školy, lekári, doslova komfort bývania v centre diania. V blízkom dosahu je niekoľko detských ihrísk, kaviarne, reštaurácie a plná občianska vybavenosť.


Cena prenájmu je 760 €/mesačne vrátane všetkých energií. Vo dvore je garáž, ktorú je taktiež možné prenajať za cenu 50 €/mesačne. Byt sa prenajíma zariadený. Parkovanie je možné pri bytovom dome. Byt je voľný po dohode. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom. V byte nesmú byť domáce zvieratká. Mesačný nájom sa platí vždy vopred a pri uzatváraní zmluvy o nájme sa platí 2x depozit. Ďalšie informácie rád poskytnem telefonicky alebo e-mailom.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122818

Cena: 760 €/mesiac 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku