NOVOSTAVBA - 2 izbový byt až 59m2 + veľký balkón

Predaj1 €
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122612
  • Úžitková plocha   59m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bánovce nad Bebravou

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Priestranný šatník
Novostavba

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj moderne a štýlovo prevedený 2 izbový byt v čerstvo dokončenom projekte Rezidencia Slnečná v Bánovciach nad Bebravou o výmere podlahovej plochy 59m2 a veľkým balkónom o výmere až 7m2.


Nachádza sa na vysokom 7. z celkových 8 podlaží bytového domu s výťahom. Veľkým benefitom nehnuteľnosti je fakt, že sa predáva tak ako ho vidíte na fotkách - kompletne zariadený a vybavený kvalitným nábytkom na mieru. Dôraz sme kládli najmä na pohodlie, vkus a využitie každého centimetru štvorcového. 


DISPOZÍCIA

Pri prechode hlavnými dvermi Vás privíta dostatočne veľká vstupná chodba so skytým úložným priestorom. Ďalej v chodbe s dostaneme do kúpeľňe s toaletou, praktickej no zároveň štýlovo zariadenej kuchyne s jedálenskou časťou prepojenej s obývacou izbou z ktorej je prístup na balkón a samozrejme spálňa, ktorá takisto disponuje prístupom na balkón a nesmiem zabudnúť na úžasný walk-in šatník.


TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI

Nachádzame sa v čerstvo dokončenom byte čiže o kvalitu, štýl a praktické riešenia tu naozaj nie je núdza. Ako výhodu určite vnímam aj nízke mesačné náklady vzhľadom na materiály, ktoré boli použité pri stavbe tohto projektu. K dispozícii je Vám takisto smart riešenie bytového domu prostredníctvom aplikácie - plnohodnotná domácnosť.


LOKALITA

Nachádzame sa na sídlisku "Dubnička" a teda jednou z najväčších výhod nášho projektu a tohto bytu je určite lokalita a samotné umiestnenie, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti čo v kombinácii s vynikajúcou dostupnosťou považujem za obrovský benefit, ktorý dodá Vášmu novému bývaniu zaslúžený komfort.


ODPORÚČANIE MAKLÉRA

Tento dizajnový byt nesie v sebe obrovské spektrum výhod, ktoré by ste pri výbere Vášho vysnívaného bývania určite nemali prehliadnuť: kvalitné a štýlové vybavenie, komfort pre Vaše bývanie, nízke mesačné náklady, výborná občianska vybavenosť, množstvo úložného priestoru a v neposlednom rade je kompletne zariadený čo znamená, že už nie sú potrebné žiadne ďalšie investície.

Stačí sa len nasťahovať a bývať !




V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122612

Cena: 1 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku