PRENÁJOM RD v Janíkovciach - s 3 bytovými jednotkami

Prenájom2 990 € 11 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122542
  • Úžitková plocha   270m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Nitra

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Plastové okná

Sprchový kút

Oddelená toaleta

Linka

Sporák

Umývačka

Chladnička

Mikrovlnka

Slnečný

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v mestskej časti Nitra - Janíkovce, ktorý sa skladá z troch bytových jednotiek s vlastným prístupom, postavený na pozemku o rozlohe 723m2. 


Prvá bytová jednotka, ktorá sa nachádza na prízemí rodinného domu dispozične pozostáva zo štyroch samostatných izieb, kuchyne, dvoch kúpeľní a troch toaliet.


Druhá bytová jednotka sa taktiež nachádza na prízemí v prístavbe. Jedná sa o dvoj izbový byt ktorý dispozične pozostáva zo samostatnej izby, obývačky, kuchyne a kúpeľne s toaletou.


Tretia bytová jednotka sa nachádza na poschodí rodinného domu. Jedná sa o trojizbový byt, ktorý dispozične pozostáva z troch samostatných izieb, kuchyne, dvoch kúpeľní, troch toaliet a balkónu.


Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný a napojený na všetky IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) + studňa ktorá je napojená priamo do domu. Na dome je možnosť využitia solárnych panelov. Všetky bytové jednotky sú klimatizované.


Na pozemku sa nachádza aj krytý bazén, altánok a možnosť parkovania priamo vo dvore. Pred elektrickou bránou sú ďalšie štyri parkovacie miesta.


Dom má viacero možností využitia. Bývanie + podnikanie, prenájom samostatných bytových jednotiek alebo bývanie pre viacgeneračnú rodinu.


Mestská časť Nitra - Janíkovce poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlka, obchody, letisko, MHD v priamom dosahu domu, športové vyžitie…)


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122542

Cena: 2 990 €/mesiac 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku