Prerobený útulný rodinný dom v obci Ostratice - neďaleko Bánoviec nad Bebravou

Predaj174 990 € 1 750 € / m2
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122290
  • Úžitková plocha   100m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Ostratice

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Terasa


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj prerobený murovaný Rodinný dom v obci Ostratice, nachádzajúcej sa na ceste medzi mestami Bánovce nad Bebravou a Prievidzov. Dom sa je postavený na krásnom pozemku s rozlohou 1000 m2 a je čiastočne podpivničeny.


Dispozícia: predsieň, široká chodba, jedáleň, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, samostatné WC, pivnica, v ktorej sa nachádza 200L bojler vykurovaný plynom aj elektrikou a plynový kotol značky Wolf. V celom dome je podlahové kúrenie a tak isto aj predpríprava na radiatory ktoré sa dajú v prípade nutnosti ľahko zapojiť.


Inžinierske siete: plyn, elektrina, žumpa o objeme 10000L, obecná voda na hranici pozemku s prípojkou priamo do domu a aj do zahradného domčeku.


Prízemie domu je kompletne prerobené a pripravené pre nového majiteľa s možnosťou dokončiť určité drobnosti podľa vlastných predstáv. Do každej miestnosti domu sú vedené výduchy z krbu a taktiež audio systém ktorý čaká na pripojenie (12 reprákov k dispozícii) V celom dome sú osadené izolačné 8-komorové 3sklá čo zabezpečí minimálny únik tepla.


Na pozemku sa nachádza jeden záhradný domček s el. prípojkou a vodou.


Dom sa nachádza na tichej slepej ulici, 7 km od mesta Bánovce nad Bebravou, 16km od mesta Topoľčany a 30km od Prievidze. V obci je kompletná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, potraviny, obecný úrad, kostol, pošta a iné. V obci je želežničná stanica a pravidelné autobusové spojenie.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122290

Cena: 174 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku