ul. MARTINENGOVA-praktický investičný 1-IZBOVÝ BYT prerobiteľný na 2-izbák

Predaj169 999 € 4 250 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122285
  • Úžitková plocha   40m2
  • Podlahová plocha   40m2
  • Pivnica   4m2
  • Typ poschodia   Prízemie
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Staré Mesto

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Kompletná rekonštrukcia
Plne zariadený

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj tento zaujímavý investičný 1-izbový byt ideálny na prenajímanie nachádzajúci sa na Bôriku, v jednej z top lokalít Starého Mesta na Martinengovej ulici.


Praktický jednoizbák disponuje výmerou 39,61 m2. Prešiel rekonštrukciou 6 rokov dozadu, v rámci ktorej boli upravované prívody a odpady, nové stierky, nivelované podlahy, bola pridaná nová kuchynská linka a ďalšie. Dispozícia je veľmi praktická a všetky metre štvorcové sú využité na maximum. Veľkou výhodou je samostatná oddelená a najmä plnohodnotná kuchyňa. Oddelené sú takisto aj WC a kúpeľňa. Hlavná izba má cez 25 m2 a je možné ju rozdeliť a vytvoriť tak menší 2-izbový byt. Výhľad z bytu je do vnútrobloku plného zelene.


Z investičného hľadiska ide o dobrú voľbu najmä kvôli lokalite, ale aj faktu, že byt kupujete bez nutných dodatočných investícií a kompletne zariadený vrátane nábytku. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 4 m2.


Byt nájdeme na prízemí kaskádovej železobetónovej bytovky s výťahom, ktorá bolo postavená v 90. rokoch. Je súčasťou komplexu len štyroch nižších bytových domov, vďaka čomu ide o vyšší komfort bývania.


Čo sa týka občianskej vybavenosti, pár metrov pešou chôdzou máme potraviny Kraj. Na neďalekej Drotárskej ceste sa nachádza zastávka MHD (Slov. nár. archív). V rámci voľného času je možné zabehnúť si do Horského parku


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0800 800 300

ID: 122285

Cena: 169 999 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku