NOVOPOSTAVENÝ 4 izb. RODINNÝ DOM - Energeticky sebestačný - Drážovce

Predaj229 900 € 1 965 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122277
  • Úžitková plocha   117m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Nitra

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Terasa

Špajza

Šatník

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Priestranný šatník

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj úplne nový Rodinný dom aj so zariadením v mestskej časti Nitry, Drážovce, v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty. Dom práve prebehol kolaudáciou. Je postavený na pozemku o veľkosti 504 m2.


Čo je dôležité povedať je, že dom nebol stavaný na biznis, ale stavali si ho majitelia pre seba a dbalo sa na kvalitu použitých materiálov.

Hlavné výhody tejto novostavby sú, že je prakticky energeticky sebestačná, vykurovanie zabezpečuje tepelné čerpadlo a elektrinu fotovoltaické panely. Tieto prvky vedia veľmi pomôcť pri mesačných nákladoch na nehnuteľnosť ktoré sú minimálne.


Dispozične dom pozostáva z dvoch podlaží.

Na prvom podlaží sa nachádza denná časť, pri vstupe máme prvú kúpeľňu s toaletou a sprchovým kútom spojenú s technickou miestnosťou a práčovňou. Ďalej vstupujeme do krásneho otvoreného priestoru obývacej izby prepojenej s kuchyňou odkiaľ je východ na zadnú časť pozemku. Z kuchyni je taktiež vstup do priestrannej špajze.

Na druhom podlaží sa nachádza nočná časť, s tromi spálňami, jedna väčšia hlavná spálňa, a dve detské izby. Ďalej sa tu nachádza samostatný šatník a veľká kúpeľňa.


V dom sa nachádza teplovodné podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje tepelné čerpadlo. Na streche sú už spomínané fotovoltaické panely.energetický certifikát A0. Je pripojený na obecnú vodu a aj na kanalizáciu. Plyn v dome nie je. Na celom dom sú už namontované elektricky ovládané vonkajšie žalúzie.


Lokalita: Mestská časť Drážovce sa nachádza 5 minút od Nitry autom a 3 minútky od priemyselného parku a takisto s výborným výjazdom na diaľnicu R1. Čo sa týka občianskej vybavenosti, nachádza sa tu základná aj materská škola, obchod, MHD...


Názor makléra: Pre rodinu ktorá hľadá novostavbu s nízkymi mesačnými nákladmi a zároveň chce zostať v dosahu centra mesta je práve táto nehnuteľnosť vhodná voľba.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 122277

Cena: 229 900 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku