PRIESTRANNÝ 2-IZBOVÝ BYT S POTENCIÁLOM V TEHLOVEJ BYTOVKE NEĎALEKO ŠTRKOVCA - ul. HERLIANSKA

Predaj179 999 € 3 273 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  122039
  • Úžitková plocha   55m2
  • Podlahová plocha   55m2
  • Pivnica   3m2
  • Poschodie   2/3
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Ružinov

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento priestranný 2 izbový byt s potenciálom v tehlovej bytovke, nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite neďaleko jazera Štrkovec, konkrétne na Herlianskej ulici.


Poctivý 2-izbák nájdeme na 2. poschodí 3-poschodovej bytovky bez výťahu, ktorá prešla zateplením, renováciou vchodu, balkónov, spoločných priestorov a takisto aj výmenou stupačiek. Jeho čistá podlahová plocha je 55 m2 bez balkóna, ktorý ponúka dodatočné 2 m2. Byt prešiel rekonštrukciou približne pred dvadsiatimi rokmi. V rámci nej zostala zachovaná pôvodná dispozícia, ktorá zachovala samostanú kuchyňu a dve priestranné izby. Tie obsahujú obľúbené drevené parkety. V prípade potreby je ale možná dispozičná zmena na 2,5-izbový byt, ktorá zvyšuje potenciál bytu. Orientácia bytu je južná a severná, pričom na sever je orientovaná spálňa s kuchyňou a obývačka je slnečná počas celého dňa aj v zimných mesiacoch. Výhľady z obidvoch strán sú veľmi príjemné.


Čo sa týka lokality, Štrkovec ako miestna časť Ružinova v sebe spája výbornú dostupnosť do centra autom aj MHD a zároveň tiché a pokojné prostredie plné zelene, kde jednoducho chcete bývať. Električku máme doslova pár minút od vchodu, no zroveň jej vplyv a takisto vplyv ružinovskej radiály vôbec nepočujete. V okolí sa nachádzajú reštaurácie (Mint), obchody (Tesco), banky a služby rôzneho charakteru. Na odreagovanie vám určite dobre padne prechádzka alebo beh popri neďalekom jazere Štrkovec. Táto lokalita hovorí sama za seba. Odporúčam na základe vlastnej skúsenosti.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0800 800 300

ID: 122039

Cena: 179 999 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku