NÁDHERNÝ 3 IZBOVÝ BYT V ŠTÝLOVOM DIZAJNE - NOVOSTAVBA

Predaj224 990 € 3 358 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  121905
  • Úžitková plocha   67m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Žilina
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Balkón

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Zateplený


Novostavba
Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Množstvo zelene
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj NADŠTANDARDNE A NA KĽÚČ ZARIADENÝ 3 izbový byt s balkónom, nachádzajúci sa v SKOLAUDOVANEJ NOVOSTAVBE bytového domu Krásne Hôrky v obľúbenej časti Hôrok.


Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne a samostatného WC. Z obývacej izby je východ na priestranný balkón o výmere 6m2 orientovaný na západ. K bytu prislúcha vlastné spevnené parkovacie státie a tiež podiel na príslušných pozemkoch pod a okolo bytového domu.


Bytový dom bol dokončený v lete 2024, ponúkaný byt je vymurovaný z keramickej pálenej tehly.

Veľkou výhodou je, že v celom bytovom dome sa nachádza iba 9 bytov, pričom vo vchode v ktorom sa nachádza ponúkaný byt, sú spolu iba 2 byty.

Lokalita ponúka občiansku vybavenosť, dobrú dostupnosť do mesta a taktiež príjemné, tiché prostredie s nádhernými panoramatickými výhľadmi na okolie.


Byt je vyhotovený na kľúč, čo obsahuje: vstupné dvere bezpečnostné protipožiarne, vstavaný nábytok robený na mieru, kuchynská linka vrátane všetkých elektrospotrebičov (indukčná varná doska, rúra, digestor, chladnička, mraznička), podlahy, interiérové dvere so zárubňami, hliníkové okná s 3-sklom, exteriérové elektricky ovládateľné žalúzie na všetkých oknách, obklady, dlažby, sanita.


Súčasťou je aj PLNOHODNOTNÁ inteligentná domácnosť zn. Niko Home Control, vďaka ktorej si budete môcť ovládať elektroinštalácie a kúrenie nielen na centrálnom panely v byte, ale aj cez aplikáciu vo vašom smartfóne, samozrejmosťou sú digitálne termostaty v každej obytnej miestnosti, na terase je osadená veľkoformátová gresová dlažba na terčoch.

Vykurovanie v celom byte je podlahové a v každej obytnej miestnosti sú optické zásuvky - optiku v bytovom dome poskytuje Telekom.

Možnosť dokúpenia parkovacieho miesta.

TIP MAKLÉRA

Táto nehnuteľnosť je vhodná pre niekoho, kto hľadá byt v novostavbe s vlastným parkovaním, bezproblémovým prístupom a zároveň sa chce čím skôr nasťahovať bez ďalších investícií.


Uvedená cena je vrátane DPH.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0904 496 309

ID: 121905

Cena: 224 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku