NADŠTANDARDNE ZARIADENÝ 3 izbový byt v Martine - Košúty I.

Predaj169 900 € 2 462 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  121873
  • Úžitková plocha   69m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Martin - Košúty
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Šatník

Klasická vaňa

Sporák

Umývačka

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Obchody

Škola, škôlka

MHD

Zateplený


Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Šatník na mieru

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj tento už na prvý pohľad štýlovo zariadený 3 izbový byt v lokalite Martin - Košúty I.


Rozloha bytu je 69 m2. Nachádza sa na 6.poschodí panelového zatepleného bytového domu. Kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť je samozrejmosťou. Tento byt si určite zaslúži prívlastok "luxusný", pretože taký naozaj je o čom Vás rada presvedčím pri stretnutí na obhliadke.


IDEÁLNA DISPOZÍCIA

V prednej, vstupnej časti nájdete na mieru robený šatník s efektnými lamelovými dverami. Pokračujeme vstupom do nádhernej obývacej izby, ktorú považujem za absolútnu dominantu tohto bytu. Je dostatočne priestranná a slnečná s orientáciou na južnú stranu. Oproti nej je situovaná kuchyňa robená na mieru so vstavanými spotrebičmi v záruke.

V zadnej časti j umiestnená spálňa s dostatkom úložného priestoru v rovnakom dizajne ako celý byt. Kúpeľňa disponuje oknom, čím je zaručená jej svetlosť a vetrateľnosť zároveň.


KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA

Rekonštrukcia bytu zahŕňa: kompletne nanovo vylievané, nivelizované podlahy, stierky, elektroinštalácia, interiérové dvere, znižované stropy, nové vchodové dvere, spotrebiče v záruke...


Je orientovaný na severnú a južnú svetovú stranu. Tento obľúbený typ byt Vás zaujme už na prvý pohľad svojim dizajnom, precíznosťou zameranou na každý detail tak, aby to naplnilo Vaše potreby a očakávania.


Príjemné, oku lahodiace tóny tohto bytu Vás určte nenechajú ľahostajným a budete ho chcieť vidieť. Úplne nové zariadenie bytu je súčasťou predaja. Lodžia je zasklená s pekným výhľadom na okolie.


Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0918 523 795

ID: 121873

Cena: 169 900 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku