5 - izbový bungalov Poľný Kesov

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  121038
  • Úžitková plocha   190m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Nitra

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Terasa

Plastové okná

Klasická vaňa

Sprchový kút

Linka

Umývačka

Chladnička

Mikrovlnka

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj veľký 5 izbový Rodinný dom o rozlohe 190m2 + terasa 44m2 v obci Poľný Kesov, ktorá je vzdialená len 20 min. od mesta Nitra. Dom sa nachádza na krásnom rovinatom pozemku s rozlohou 2116 m2, možnosť postaviť v záhrade ešte jeden dom.


Dom bol skolaudovaný v roku 2016, nikdy nebol plnohodnotne obývaný - len čiastočne, preto ponúka novým majiteľom si dom dokončiť a zariadiť podľa svojich predstáv. Bol postavený z pálenej tehly a taktiež zateplený, vnútri sú vápenné omietky


Dispozičné riešenie:


Vstupná hala, technická miestnosť so samostatným WC, po prejdení vstupnej haly sa ocitneme v chodbe ktorá rozdeľuje dom na dennú a nočnú časť čo zabezpečuje dostatočný komfort pre celú rodinu, dom disponuje s 4 nepriechodnými izbami, veľkou kúpeľňou v ktorej je vaňa aj príprava na sprchový kút, dvoj umývadlo a WC, v dennej časti je priestranná obývačka spojená s kuchyňou, za kuchyňou je špajza, z obývačky vylez na terasu. V obývačke je krb z ktorého sú natiahnuté prieduchy do všetkých miestností.


Dom je pripojený na skoro všetky inžinierske siete, voda, elektrina (230/400V), plyn, optický internet, studňa s rozvodom vody a vodárničkou, žumpa 10m3.


Na pozemku sa tiež nachádza pôvodný dom, ktorý bol čiastočne prerobený a je možné ho využívať ako záhradný dom či garáž.


Lokalita - Poľný Kesov jeho poloha a umiestnenie je strategické: Nitra 23km, Nové Zámky 26km, Šaľa 21km. V obci sa nachádza známe termálne kúpalisko ThermalPark Nitrava a obec má dobrú občiansku vybavenosť.


Dom je ihneď voľný k nasťahovaniu.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 121038

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku