STUDENOHORSKÁ - 3 IZBOVÝ BYT V OBĽÚBENEJ LOKALITE S VÝHĽADMI NA ZELEŇ

Predaj219 999 € 3 235 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120397
  • Úžitková plocha   68m2
  • Podlahová plocha   76m2
  • Pivnica   2m2
  • Poschodie   7/7
  • Typ poschodia   Posledné poschodie
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Lamač
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Šatník

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Priestranný šatník
Kúpou voľný
Množstvo zelene
Tichá lokalita
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Žiadaná lokalita

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 3 izbový byt s unikátnymi výhľadmi na Lamač, nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite obklopenej zeleňou na Studenohorskej ulici.


Trojizbák prešiel rekonštrukciou zhruba v rozmedzí 10 až 15 rokov. V rámci rekonštrukcie bola mierne upravená dispozícia. Strhnutím priečky medzi chodbou o obývačkou sa priestor izby zväčšil a presvetlil. Medzi spálňou a detskou izbou sa vytvoril priestor pre walk-in šatník bez zásadného vplyvu na priestor v izbách. Kuchyňa je dostatočne priestranná a v pohodlí tu môže stolovať aj viac ľudí. Výhodou je toaleta oddelená od kúpeľne. Byt je kúpou voľný, predáva sa zariadený, jednotlivé kusy nábytku sú vecou dohody s majiteľmi.


Byt disponuje čistou podlahovou plochou 67,5 m2. Spolu so zasklenou loggiou, na ktorú máme prístup z kuchyne a takisto aj z aktuálne detskej izby môžeme využívať až 75,5 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne (1,75 m2). Orientácia bytu je juhozápadná a severovýchodná.


Byt sa nachádza na poslednom siedmom poschodí panelového domu, ktorý prešiel zateplením, obnovou spoločných priestorov a výmenou strechy a stupačiek. Aktuálne bytovku ešte čaká výmena výťahu, ktorá je naplánovaná na koniec tohto roka.


Čo sa týka lokality, nachádzame sa v Lamači, tichej a vyhľadávanej lokalite plnej stromov. Autom sa do centra mesta dostaneme do 15 minút vďaka blízkemu napojeniu na D2. V prípade, že máte deti, určite vás poteší blízkosť ihriska a športovísk priamo pri bytovke. Obchod a základná škola sú od bytu vzdialené doslova pár minút pešou chôdzou. Na skok to máme taktiež na zastávku MHD (Bakošova).


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0800 800 300

ID: 120397

Cena: 219 999 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku