Nadštandardný 4IZBOVÝ BYT /vlastná ZÁHRADA, KRYTÁ TERASA, UNIKÁTNE PROSTREDIE/ - KVETOSLAVOV

Predaj259 999 € 2 737 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120802
  • Úžitková plocha   95m2
  • Podlahová plocha   95m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Kvetoslavov
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Terasa

Garáž

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Zateplený


Tichá lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Udržiavaná záhrada
Len 2 susedia
Priestranné izby
Prestrešená terasa

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj neobyčajnú ponuku 4 izbového bytu v trojdome so súkromnou záhradou plnou stromov a krytou terasou, nachádzajúci sa v pokojnej lokalite obce Kvetoslavov.


Byt je mezanínom v rodinnom dome s tromi samostatnými bytovými jednotkami. Dom je tehlovou zateplenou stavbou, ktorá bola kolaudovaná v roku 2017. Vstup na pozemok, ktorý sa nachádza pred domom je oplotený a zabezpečený bránou. Za ňou sa nachádza spoločný dvor s výmerou 253 m2, na ktorom nájdeme tri spojené garáže. Dve z troch sú v rozostavanom stave s povolením od obce. Jedna z týchto garáží prináleží k bytu. Ďalšie možnosti na parkovanie sú na príjazdovej ceste a taktiež pár metrov od domu.


Čistá podlahová plocha mezanínu je 95 m2, ktoré sú rozložené na dvoch podlažiach. Na prízemí nájdeme vstupnú chodbu vybavenú vstavanými skriňami, hosťovskú kúpeľnu s toaletou a priestrannú obývačku s jedálňou, prepojenú s kuchynským kútom. Z obývacej izby sa dostávame na krytú terasu (drobná stavba), ktorá je ako stvorená na posedenia s rodinou a priateľmi. Za terasou vstupujeme na záhradu plnú ovocných stromov, ktoré v letných mesiacoch poskytujú príjemný tieň. V rohu sa nachádza záhradný domček. Jej výmera je 143 m2 a je orientovaná na juhozápad, vďaka čomu je presvetlená počas celého dňa.


Točitým schodiskom sa dostávame na druhé podlažie, kde nájdeme tri spálne a kúpeľňu s toaletou vybavenú vaňou a roldorom. Izby sú priestranné, dve z nich obsahujú vstavané skrine. Z chodby na poschodí máme prístup k dodatočnému úložnému priestoru na pochôdznej povale. Hoci sme pod strechou, jej sklon nemá vplyv na priestor, takže môžete naplno využiť každý meter štvorcový. O kúrenie a ohrev vody sa stará kvalitný plynový kotol Viessmann so zásobníkom. V letných mesiacoch poteší klimatizácia.


Čo sa týka lokality, jej hlavnými výhodami sú ticho a priateľská komunita susedov. Nachádzame sa mimo akejkoľvek frekventovanej cesty, vďaka čomu budú na ulici vaše deti v bezpečí. Zahrajú sa na detskom ihrisku, ktoré sa nachádza do desiatich minút pešou chôdzou. V obci Kvetoslavov vybavíme okrem nákupov (Billa, Tempo) aj ďalšie zo služieb. V obci máme k dispozícii niekoľko materských škôl. Kompletná občianska vybavenosť je k dispozícii do 5 minút autom v neďalekom Šamoríne. Dostupnosť do Bratislavy je veľmi dobrá najmä vďaka rýchlostnej ceste R7 a taktiež priamemu vlakovému spojeniu priamo do cetra hlavného mesta.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0800 800 300

ID: 120802

Cena: 259 999 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku