Objavte rekreačný raj v blízkosti Bratislavy s možnosťou stavby víkendového domčeka pod lesom Malých Karpát

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120252
  • Úžitková plocha   1184m2
  • Lokalita:   Svätý Jur
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Športové vyžitie
Dobrá dostupnosť
Množstvo zelene
Žiadaná lokalita

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám predstavuje unikátnu príležitosť vlastniť starostlivo udržiavanú malebnú parcelu pre rekreačné využitie v srdci oblasti Svätého Jura s možnosťou stavby víkendového domčeka. Ak ste milovníkom relaxu a prírody toto miesto sa môže stať Vašim malým kúskom raja.

 

Zoznámte sa s benefitmi, ktoré nie sú bežné u iných podobných inzercií a robia z tejto ponuky výnimočnú príležitosť:

 

·     Orientácia pozemku na juho-západ: Zabezpečuje optimálne slnečné podmienky po celý deň a podporuje atmosféru relaxu.

·    Možnosť stavby víkendového domčeka s rozlohou 20 m²: Tento domček môže mať jedno podzemné a jedno nadzemné podlažie, ideálny pre víkendové úteky.

·      Pozemok s rozlohou 1184m2 sa nachádza pri zastavanom území obce: Blízko Bratislavy, s nádhernými panoramatickými výhľadmi na okolie, čo dodáva tú správnu atmosféru relaxácie.

·   Jednoduchý prístup autom po spevnenej ceste: Zabezpečuje pohodlnú prístupnosť, čo je ideálne pre rekreačné výlety.

·   Výhodná poloha v blízkosti pohoria Malých Karpát: Ideálne možnosti na objavovanie prírodných krás a relaxačné aktivity v prírode.

 

Všetky tieto faktory robia z tejto ponuky atraktívnu príležitosť pre tých, ktorí túžia po oddychu a relaxácii. Tento kúsok raja je ideálny pre relaxačné aktivity s rodinou a priateľmi. Neváhajte, než táto zaujímavá ponuka zmizne!

 

S plochou pozemku približne 144 m dlhým a 8 m širokým máte dostatok priestoru na vlastnú realizáciu podľa Vašich predstáv. Obrovskou pridanou hodnotou v porovnaní s inými konkurenčnými ponukami je starostlivo udržiavaný rekreačný pozemok, ktorý pridáva nehnuteľnosti hodnotu a oživuje jej bohatú históriu.

Nezmeškajte túto príležitosť stať sa súčasťou bohatej tradície a investovať do budúcnosti s touto výnimočnou nehnuteľnosťou v nádhernom Svätom Jure.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 871 863

ID: 120252

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku