ul. BEBRAVSKÁ-2 IZBOVÝ BYT NACHÁDZAJÚCI SA V PRÍJEMNOM PROSTREDÍ VRAKUNE

Predaj147 500 € 2 783 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  121047
  • Úžitková plocha   53m2
  • Podlahová plocha   53m2
  • Poschodie   7/7
  • Typ poschodia   Posledné poschodie
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Vrakuňa
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Pôvodný stav
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 2 izbový byt s možnosťou potenciálneho prerobenia na 2,5 izbový byt, nachádzajúci sa v tichej lokalite s dobrou vybavenosťou na Bebravskej ulici v bratislavskej Vrakuni.


Byt nájdeme na poslednom 7. poschodí 7-poschodového panelového domu, ktorý prešiel zateplením, renováciou strechy. Aktuálne ešte bytovku čaká výmena výťahu.


Dvojizbový byt má výmeru 52,92 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, balkón ani loggiu nemá. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené podlahy, kuchynská linka a sanita kúpeľne a toalety. V prípade záujmu je možná dispozičná zmena, pri ktorej je možné zo súčasnej kuchyne vytvoriť samostatnú polizbu, pričom sa kuchynská linka presunie do obývačky. Orientácia bytu je juhozápadná.


LOKALITA:

Čo sa týka lokality, nachádzame sa mimo hlavných ťahov a prostredie v okolí Bebravskej ulice je tiché a pokojné. Parkovanie tu nie je problémové, v okolí bytovky sa nachádza dostatok parkovacích miest vyhradených pre rezidentov. V pešej dostupnosti od bytovky máme k dispozícii kompletnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, škôl a škôlok a ďalších služieb. Do piatich minút sa dostaneme na TIOP Vrakuňa, čiže prestupnú stanicu IDS BSK, odkiaľ sa pohodlne dopravíme či už trolejbusom alebo vlakom až do centra mesta. Ideálnym miestom na rekreáciu a šport je Vrakunský lesopark, ktorý máte taktiež k dispozícii v pešej dostupnosti.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0800 800 300

ID: 121047

Cena: 147 500 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku