"s výhľadom" - NOVÝ rodinný dom pri Nitre (tepelné čerpadlo)

Predaj175 000 € 1 367 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120116
  • Úžitková plocha   128m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Nitra
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Terasa

Plastové okná

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Zateplený


Dobrá dostupnosť
Tichá lokalita
Občianska vybavenosť
Kúpou voľný

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 4i novostavbu - murovaný Rodinný dom v obci Alekšince, okres Nitra. Dom sa nachádza na kopci s krásnym výhľadom na celú dedinu a jazero. Zastavaná plocha domu je 128 m2 (čistá úžitková plocha domu bez terasy je 96 m2) a nachádza sa na pozemku s rozlohou 462 m2.


Dom je skvele riešený na dennú a nočnú časť.

Dispozícia: vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, obývacia izba (predpríprava na krb) prepojená s jedálňou a kuchyňou so vstupom na prestrešenú terasu, technická miestnosť so sprchovým kútom a WC, veľká kúpeľňa s vaňou, druhým WC a priestorom na práčku/sušičku + 3 samostatné izby s priestorom na vstavané skrine.


Dom sa predáva v štádiu štandard (ako vidíte na foto) ALEBO za doplatok 4.000€ - dokončenie terasy, schodisko pred domom, batérie, interierové dvere.


Inžinieske siete: voda, elektrina, kanalizácia kanalizácia.


Technické informácie a použité materiály: dom je postavený z tehly 30 cm a zateplený 20 cm polystyrénom + fasádna omieta, väzníkový krov, strešná izolácia ISOVER 40 cm, škridla, prestrešená terasa a vstup do domu, vstupné dvere a plastové okná 3-oj sklá (vonkajšia úprava antracit), odkvapové žľaby a zvody vo farbe antracit, bleskozvod. - prístupová cesta bude dokončená do asfaltu!


Interierové priečky 15 cm tehla, podlahové teplovodné kúrenie, TEPELNÉ ČERPADLO na ohrev úžitkovej vody a kúrenie, omietky, plávajúca podlaha/dlažba, podomietkové WC zn. GEBERIT, komplet elektroinštalácia (zásuvky a vypínače LEGRAND).


Obec Alekšine a okolie: Dom je postavený na pozemku, ktorý je súčasťou novej ulice "nad dedinou" s krásnym výhľadom a tichým prostredím.

Vzdialenosti autom: 15 min. do mestra Nitra a 18 min. do Hlohovca, napojenie na dialnicu 13 min.

Občianska vybavenosť: základná / materská škola, pošta, vlaková a autobusová zastávka, potraviny, kostol, pohostinstvo, lekár, telocvičňa...

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0911 267 226

ID: 120116

Cena: 175 000 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku