unikátne zariadený 2-izbový byt /NOVOSTAVBA/ Bánovce n. Bebravou

Predaj1 €
Ponuku si práve pozerajú 18 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  120102
  • Úžitková plocha   59m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bánovce nad Bebravou

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

MHD

Zateplený


Novostavba
Kompletne zariadený
Priestranný šatník
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj moderne a kvalitne prevedený 2 izbový byt s emóciou a nápadom v čerstvo vybudovanom projekte Rezidencia Slnečná v Bánovciach nad Bebravou o výmere podlahovej plochy 59m2 a úžasným balkónom o výmere 7m2.


Nachádza sa na výbornom 6. z celkových 8 podlaží bytového domu s výťahom. Veľkým benefitom nehnuteľnosti je fakt, že sa predáva tak ako ho vidíte na fotkách - kompletne zariadený a vybavený kvalitným nábytkom a na mieru riešeným vybavením kde sme kládli dôraz na pohodlie, vkus a spomínanú využiteľnosť každého centimetru štvorcového.


DISPOZÍCIA

Pri prechode hlavnými dvermi Vás privíta dostatočne veľká vstupná chodba z ktorej sa dostaneme do ďalších častí nehnuteľnosti ako sú spojená kúpeľňa s toaletou, praktická no zároveň štýlovo zariadená kuchyňa s jedálenskou časťou prepojená s obývacou izbou z ktorej je prístup na balkón a samozrejme spálňa, ktorá takisto disponuje prístupom na balkón a nesmieme zabudnúť na úžasný walk-in šatník.


TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI

Nachádzame sa v čerstvo dokončenom byte čiže o kvalitu, štýl a praktické riešenia tu naozaj nie je núdza. Ako výhodu určite vnímam aj nízke mesačné náklady vzhľadom na materiály, ktoré boli použité pri stavbe tohto projektu. K dispozícii je Vám takisto smart riešenie bytového domu prostredníctvom aplikácie - plnohodnotná domácnosť.


LOKALITA

Nachádzame sa na sídlisku "Dubnička" a teda jednou z najväčších výhod nášho projektu a tohto bytu je určite lokalita a samotné umiestnenie, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti čo v kombinácii s vynikajúcou dostupnosťou považujem za obrovský benefit, ktorý dodá Vášmu novému bývaniu zaslúžený komfort.


ODPORÚČANIE MAKLÉRA

Tento dizajnový byt nesie v sebe obrovské spektrum výhod, ktoré by ste pri výbere Vášho vysnívaného bývania určite nemali prehliadnuť: kvalitné a štýlové vybavenie, komfort pre Vaše bývanie, nízke mesačné náklady, výborná občianska vybavenosť, množstvo úložného priestoru a v neposlednom rade je kompletne zariadený čo znamená, že už nie sú potrebné žiadne ďalšie investície.

Stačí sa len nasťahovať a bývať !


TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 120102

Cena: 1 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku