Prenájom reštaurácie POHODA v obci Valča pri MARTINE

PrenájomDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119947
  • Úžitková plocha   300m2
  • Stav   Kompletná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Valča
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Plastové okná

Linka

Sporák

Umývačka

Chladnička

Mikrovlnka

Kuchynský kút

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

MHD

Zateplený


Športové vyžitie
Občianska vybavenosť
Dobrá dostupnosť
Kompletná rekonštrukcia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom príjemnú, turisticky obľúbenú a zabehnutú reštauráciu POHODA , ktorá sa nachádza v obci Valča v blízkosti obľúbeného turistického strediska Snowland Valčianska dolina. Reštaurácia sa nachádza v penzióne, ktorý celoročne poskytuje ubytovanie slovenským, ale aj zahraničným turistom.


Jej lokalita poskytuje hosťom celoročné vyžitie, keďže sa nachádza v oblasti, kde si prídu na svoje lyžiari, turisti, cyklisti, ale aj iný rekreanti z blízkeho, ale aj ďalekého okolia. Reštaurácia Pohoda teda ponúka príležitosť prepojiť gastronómiu, ubytovanie, turistiku, či prácu a zážitky v prírode. 

Reštaurácia je momentálne zabehnutá a prosperujúca. Denné menu navštevujú ľudia z okolitých dedín. Z tohto dôvodu je možné poskytovať aj rozvoz po okolitých obciach, kde je o stravné veľký záujem. Môže to byť formou kontraktu s firmami, či dôchodcami alebo len tak na zavolanie.


Priestory reštaurácie sú priestranné a umožňujú realizáciu aj väčších osláv, svadieb, smútočných udalostí, firemných eventov a mnoho ďalšieho. Reštaurácia disponuje krytou terasou , vonkajšou terasou a záhradnou terasou, ktorej súčasťou je aj detské ihrisko, ktoré s obľubou vyhľadávajú rodiny s deťmi.


Priestor reštaurácie má teda v skratke niekoľko možností využitia:

1.    prevádzka reštauračných priestorov a baru

2.    organizovanie konferencií, firemných školení, rodinných osláv, svadieb, karov

3.    rozvoz denného menu občanom do okolitých dedín alebo do firiem, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti

4.    Potenciál spolupráce s firmami (firemné eventy) a s neďalekým lyžiarskym strediskom kde sa koná každoročne veľa akcií pre deti alebo dospelých . 

 

Predmetom prenájmu sú:

Gastro priestory reštaurácie ,ktoré pozostávajú z komplet zariadeného stavu reštaurácie- stoly, stoličky, kožené gauče, niekoľko televízorov, vkusné a moderné zariadenie ,detské kútiky, šípkárske stroje -3ks, biliard, stolný futbal.  

Rozloha reštaurácie je 300m2 a skladá sa z reštauračnej časti ( kapacita cca 60 miest na sedenie), terasového sedenia 60 m2, zadnej terasy 60m2,záhradného sedenia a detského kútika 10m2.

Reštauračná časť je veľmi priestranná preto slúži aj ako tanečný parket pri akciách a oslavách .Ponúka audiotechniku, wifi pripojenie v celom objekte.


V reštaurácii je tak možnosť usporiadať spoločenskú udalosť aj pre 70 osôb. 

 

Kuchyňa (25 m2) je komplet zariadená novým, plne funkčným príslušenstvom používaným cca 2 roky. K dispozícii sú nerezové umývacie, chladiace stoly s chladiacimi boxami, pracovné priestranné plochy, nástenné skrinky, umývací drez, varná stolička, varný kotol, varné centrum s príslušenstvom, plynový sporák s ôsmimi horákmi, grilovania platňa, umývačka riadu, elektrická dvoj fritéza, nový elektrický konvektomat značky UNOX, univerzálny robot, niekoľko chladničiek a mrazničiek, odsávací digestor a iné príslušenstvo potrebné pre gastro priemysel. Ponúkame tiež plne zariadené príslušenstvo k stolovaniu ( rôzne typy tanierov, príborov a ostatné pre cca 100 osôb) 

Priestory kuchyne ponúkajú niekoľko skladových priestorov, šatňu a toaletu pre zamestnancov, či samostatný vchod s rampou pre príjem tovaru.

Bar reštaurácie disponuje výčapným zariadením s chladením, výborníkom ľadu, drvičkou ľadu, kávovarom, chladničkou, vinotékou a chladiacim boxom. Bar ponúkame komplet zariadený ( poháre, príslušenstvo potrebné k obsluhe) 

Parkovanie:

Veľkou výhodou reštaurácie je veľká parkovacia plocha monitorovaná kamerovým systémom. Parkovanie je možné okolo celého objektu s dostatočným množstvom parkovacích miest.

Reštauráciu dávame do prenájmu plne zariadenú, plne vybavenú a v tomto čase so svojou klientelou. O výške nájmu sa vieme dohodnúť pri osobnej prehliadke.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0948 338 322

ID: 119947

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku