3i (69m2) s VEĽKOU LOGGIOU v blízkosti LESA

Predaj182 990 € 2 647 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119912
  • Úžitková plocha   69m2
  • Pivnica   2m2
  • Poschodie   1/9
  • Typ poschodia   Zvýšené prízemie
  • Stav   Pôvodný stav
  • Lokalita:   Bratislava-Lamač
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Plastové okná

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Kúpou voľný
Občianska vybavenosť
Tichá lokalita
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Pôvodný stav

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj 3i byt s priestrannou loggiou v pokojnej časti Lamača na Bakošovej ulici.


3i byt nachádzajúci sa na zvýšenom prízemí má výmeru 69,14m2, z čoho 1,74m2 predstavuje plocha (plechovej) pivnice v suteréne bytového domu z roku 1975. Navyše k bytu prislúcha priestranná, hlboká loggia s výmerou 8m2. Výhodou je, že byt je orientovaný na 2 svetové strany – 2 spálne na východ a obývacia izba, kuchyňa a loggia na západ. Vďaka tomuto je byt dobre vetrateľný.


Bytový dom prešiel rekonštrukciou v rámci ktorej boli vymenené všetky stúpačky a taktiež bol zateplený pred približne 5 rokmi. Na byte boli vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom stave a vhodný na rekonštrukciu.


Dispozícia

Zo vstupnej predsiene (6,9m2) je po ľavej strane prístupná spálňa (14,1m2), po pravej strane malá chodba, ktorou je prístupná samostatná kuchyňa (10,7m2). V predsieni sa nachádza tiež vstup do samostatného WC (1,6m2) a kúpeľne (3m2). Na konci predsiene je vstup do obývacej izby (19,4m2) a z tejto je prístupná druhá spálňa (11,7m2). Loggia (8m2) je prístupná z obývacej izby a kuchyne.


Lokalita

Byt sa na Bakošovej ulici, na adrese, ktorá sa vyznačuje najmä výborným dopravným napojením na diaľnicu D2 (1 min.) a bezprostrednou blízkosťou lesov Malých Karpát (pár minút peši). V pešej dostupnosti sa nachádza Lidl, základná škola, škôlka, viaceré reštaurácie a bary, detské a športové ihriská a pod. Blízko bytového domu sa nachádza zastávka MHD a prímestských spojov. V okolí domu je bezproblémové parkovanie. Nákupné centrum Bory Mall či Nemocnica Bory je vzdialená len 3 minúty jazdy autom, prípadne 1 zastávka MHD.


TIP makléra:

Ponuka 3i bytu s dobrou dispozíciou a priestrannou loggiou v pokojnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, dopravnou dostupnosťou do centra mesta a blízkosťou lesov Malých Karpát za férovú cenu.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0904 110 477

ID: 119912

Cena: 182 990 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku