Vlastné bývanie alebo AIRBNB - PRIESTRANNÝ 2i Šustekova

Predaj232 500 € 3 750 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  119598
  • Úžitková plocha   62m2
  • Poschodie   5/6
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Petržalka

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Slnečný

Pekný výhľad

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj priestranný (59,57m2) 2 izbový byt s balkónom (2,5m2) v najžiadanejšej časti Petržalky – Šustekova ulici s komplexnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Lokalita zaujímavá pre záujemcov hľadajúcich vlastné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta, ale tiež ako INVESTIČNÁ príležitosť, nakoľko je v súčasnosti byt využívaný na krátkodobý prenájom (airbnb), kde má vysoké hodnotenie a o ubytovanie v ňom je vysoký záujem.


Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6 (ustúpené) tehlového bytového domu skolaudovaného v roku 2007 a jeho orientácia je na slnečnú južnú stranu vďaka čomu je pekne presvetlený. Kúrenie v bytovom dome z dielne kvalitného developera Vodotika je zabezpečené prostredníctvom vlastného kotla. Vo vchode sa nachádzajú 2 výťahy.


Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou, ktorá poskytuje množstvo úložného priestoru. Z chodby sa dostávame do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Vedľa kuchyne sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom, ktorá je spojená s WC. Vedľa kúpeľne sa nachádza obývacia izba, z ktorej je východ na balkón.


Byt je vo veľmi dobrom stave, čerstvo vymaľovaný a pripravený k užívaniu bez potreby ďalších investícií. V letných mesiacoch sa o Váš komfort postará klimatizácia umiestená v obývacej izbe.


Lokalita je hlavnou devízou tejto ponuky. Mimoriadne obľúbená časť Petržalky je známa svojou komplexnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou, či už mestskou dopravou (električka, autobus) alebo osobnou dopravou vďaka blízkosti diaľničného obchvatu. V rámci občianskej vybavenosti je v pešej dostupnosti viacero potravín, reštaurácií, kaviarní, trhovisko, drogéria, školy, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko a pod. Už teraz atraktívna lokalita bude časom ešte atraktívnejšia vďaka plánovanému rozvoju susediaceho územia na brehu Dunaja – Nové Lido – odkiaľ bude priame napojenie do centra mesta. V tejto lokalite je zavedená mestská parkovacia politika PAAS, čo rezidentom prispieva k pohodovému parkovaniu.


TIP makléra: byt vhodný pre pár, ktorý ocení blízkosť všetkého podstatného k spokojnému bývaniu a výbornú dostupnosť do centra mesta. Za veľkú pridanú hodnotu považujem už zmienený plánovaný rozvoj územia - Nové Lido - ktoré lokalitu ešte viac zatraktívni a pridá jej na hodnote. Z tohto pohľadu sa jedná tiež o zaujímavú ponuku z investičného hľadiska, ako bolo spomenuté už vyššie. Bližšie informácie o aktuálnej výnosnosti Vám rád odkomunikujem telefonicky.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0904 110 477

ID: 119598

Cena: 232 500 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku