NA PRENÁJOM - Komplet ZARIADENÝ 2 IZB. BYT (veľká loggia, parkovacie státie) - BOSÁKOVA ul.

Prenájom750 € 13 € / m2
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  118604
  • Úžitková plocha   60m2
  • Podlahová plocha   50m2
  • Poschodie   3/8
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Petržalka
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Lodžia

Garáž

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na prenájom tento plne zariadený 2 izbový byt na 3. poschodí 8-poschodovej novostavby kolaudovanej v roku 2016. Pridanou hodnotou projektu je jeho priľahlý pozemok, na ktorom je park s oddychovou zónou, ktorý je prístupný pre všetkých obyvateľov.


Byt disponuje veľkou loggiou, príjemným výhľadom a garážovým státím, nachádzajúci sa na severe Petržalky na Bosákovej ulici. Podlahová plocha bytu je 50 m2. Dominantou bytu je spojená obývačka s kuchyňou, z ktorej priestoru vstupujeme na veľkú loggiu s výmerou 10 m2.

Orientácia bytu je východná, vďaka čomu je byt zaliaty slnkom najmä v doobedných a obedných hodinách. Z loggie sa pozeráme na už spomínaný park a v pozadí tiež vidíme nové centrum Bratislavy. Ďalej byt pozostáva z priestrannej kúpeľne vybavenej sprchovým kútom a zo spálne, ktorá obsahuje dostatok úložného priestoru aj pre pár. Dodatočný úložný priestor poskytuje priestranná chodba.


Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane nábytku. Cena mesačného nájmu je 750 € + energie vo výške 150 €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa okrem jednomesačného nájomného skladá aj vratný depozit a provízia za sprostredkovanie a servis. V cene mesačného nájmu je aj garážové parkovacie státie. Je ideálny pre jednotlivca alebo pracujúci pár. Domáci miláčikovia budú posudzovaní individuálne.


Byt sa nachádza na severe Petržalky v blízkosti Chorvátskeho ramena a Sadu Janka Kráľa. Lokalita je výborným kompromisom medzi mestským životom a oddychom. V okolí sa nachádza veľa príjemných reštaurácií a malých kaviarničiek, trhovisko Mlynarovičova, potraviny Lidl a ďalšie obchody. Veľkou výhodou je električka vzdialená 5 min. pešou chôdzou (zastávka Farského).


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 188 272

ID: 118604

Cena: 750.00 €/mesiac 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku