3 IZBOVÝ BYT S VEĽKÝM POTENCIÁLOM - ul. JANKA ALEXYHO

Predaj187 499 € 2 500 € / m2
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  118893
  • Úžitková plocha   75m2
  • Podlahová plocha   69m2
  • Pivnica   2m2
  • Poschodie   4/11
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Bratislava-Dúbravka
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Lodžia

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

Zateplený


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Pôvodný stav
Množstvo zelene

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento priestranný 3 izbový byt s potenciálom prerobenia podľa vlastných predstáv, nachádzajúci sa v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou na ulici Janka Alexyho v Dúbravke. Byt nájdeme na 4. poschodí 11-poschodovej bytovky z liateho betónu (nie panelák). K bytu nás vyvezú 2 výťahy, ktoré boli vymenené v roku 2022.


Čistá podlahová plocha bytu je 69 m2. Spolu so zasklenou loggiou (dodatočných 6 m2), na ktorú vstupujeme z obývačky, máme k dispozícii 75 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí s výmerou 1,5 m2. Byt je orientovaný na východ, vďaka čomu je slnečný v doobedných hodinách. Pozitívom je príjemný výhľad na Kamzík.


Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. V byte sú položené nové podlahy, sadrokartón v jednej z izieb a vymenená bola aj kuchynská linka. Čo sa týka dispozície, pozostáva z obývačky prepojenej s veľkou kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne, samostatnej toalety a veľkej predsiene.



Čo sa týka lokality, nachádzame sa v bratislavskej Dúbravke, ktorá je obľúbená najmä medzi rodinami vďaka množstvu zelene, pokojnému prostrediu a dostupnosti do mesta. Tá je výborná či už cestujete autom (napojenie na D2 do 300 m od bytovky) alebo MHD (zastávka električky do 5 minút pešou chôdzou). Kompletná občianska vybavenosť vrátane škôl v pešej dostupnosti a obchodov je samozrejmosťou. V prípade, ak hľadáte poctivý trojizbák s dobrou dispozíciou, ktorý si môžete zrekonštruovať podľa vlastných predstáv, ste na správnej adrese.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 188 272

ID: 118893

Cena: 187 499.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku