TEHLOVÝ 3i byt až 82m2 v Trenčíne ul. Partizánska

Predaj133 990 € 1 634 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  117894
  • Úžitková plocha   82m2
  • Stav   Čiastočná rekonštrukcia
  • Lokalita:   Trenčín
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Balkón

Plastové okná

Klasická vaňa

Oddelená toaleta

Linka

Sporák

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Nemocnica

MHD


Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Centrum mesta
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Nízke mesačné náklady

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj prerobený 3 izbový byt o výmere až 82m2 + balkón (9m2) s pivnicou (3m2) v obľúbenej časti Trenčína v tehlovej bytovke s vlastným ohrevom vody na ul. Partizánska.


Za najväčšie benefity tohto bytu považujem, že bytový dom má vlastný ohrev vody, bezplatné parkovanie priamo pri bytovke, super dispozícia, veľmi slnečný byt s nadrozmerným balkónom, výborná lokalita a dostupnosť, žiadna ťarcha. Je čiastočne zarekonštruovaný a pripravený pre nového majiteľa, voľný do pár dní.


Dispozícia:

Vstupom do bytu sa dostávame do priestrannej vstupnej haly s jedálňou. Po pravej strane sa nachádza kúpeľňa, samostatné WC a spálňa. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa s komorou, obývacia miestnosť s výstupom na nadrozmerný balkón a posledná obytná miestnost bytu. Byt je orientovaný na juhovýchod čo zabezpečí dostatok svetla po celý deň.


Rekonštrukcia:

Byt pred pár rokmi prešiel rekonštrukciou ako napríklad: plastové okná, jadro, el. rozvody, kuchynská linka, nový kotol značky Protherm. Bytovka je postavená z kvalitnej tehly, udržiavaná, rozvody vymenené. Disponuje dvomi výťahmi a dá sa nimi dostať aj do pivničných priestorov.


Obľúbená Lokalita:

Nachádzame sa v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti, bezplatným a bezproblémovým parkovaním a výbornou dostupnosťou. Okolie bytového domu má byť v dohľadnej dobe obohatené a daľšie neplatené parkovacie miesta. Neďaleko bytovky sa nachádza Billa a aj zastávka MHD ktorá Vás pohodlne dopraví do centra mesta.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0909 107 524

ID: 117894

Cena: 133 990.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku