Apartmán pri jazere-Poľsko, neďaleko hraníc

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  115668
  • Úžitková plocha   53m2
  • Poschodie   1/3
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Čadca
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Terasa

Plastové okná

Sprchový kút

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad


Novostavba
Výborná investícia
Športové vyžitie
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Apartmán  v nádhernom apartmánovom komplexe nad jazerom v Poľsku, len cca 40km od slovenských hraníc! Tento exkluzívny rezidenčný projekt s ôsmimi apartmánovými budovami vás láka na moderný štýl života s nespočetnými výhodami.

🏡 Rozmanité Apartmány:

Vyber si zo širokej ponuky apartmánov 1+kk, 2+kk a 3+kk v budovách C, D, E, F, G, H. Každý z nich je starostlivo navrhnutý s dôrazom na pohodlie a štýl. Prvá etapa projektu, budovy A a B sú už vypredané.

🌿 Luxusný Životný Štýl:

Vychutnajte si výhody moderného bývania s unikátnymi vlastnosťami. Každá budova disponuje vlastnou SPA miestnosťou, kde si môžete oddýchnuť v relaxačnej zóne, využiť fitnes a saunu. Úschovňa lyží a bicyklov zabezpečí bezstarostné uskladnenie vašich športových potrieb.

🅿️ Parkovacie Státie:

S kúpou apartmánu prichádza povinnosť zabezpečiť si parkovacie státie v podzemných garážach. S priamym prístupom do výťahu a vášho apartmánu máte pohodlie na dosah.

🏊‍♂️ Bazén, Wellness, aktivity:

Blok budov F, G a H disponuje špičkovým bazénom a wellness centrom, kde si môžete užiť osviežujúce chvíle relaxácie. Na strešnom skybare a vo vírivkách s panoramatickým výhľadom na hory a jazero nájdete ideálne miesto na oddych. V komplexe nechýbajú ani obchody a reštaurácie, vytvárajúce dokonalý komfort pre všetkých obyvateľov. Zabezpečená bude aj požičovňa lyží, bicyklov, korčúľ a elektrických kolobežiek.

💼 Investícia do Budúcnosti:

Tieto apartmány nie sú len pre vlastnú rekreáciu, ale aj výbornou investíciou. Sú ideálne nielen pre celoročnú rekreáciu, ale aj ako pasívny príjem. Správca projektu zabezpečuje bezstarostné prenájmy, čím sa stará o váš majetok.

🗺️ Výhodná Lokalita:

Apartmánový komplex Laguna Beskidów sa nachádza v srdci prírody, len 40 km od slovenských hraníc, s vynikajúcou dostupnosťou do okolitých miest, iba 10-minút jazdou do centra mesta Žiwiec, 20 minút do Bialsko-Bialej, len 15 minút autom je Szczyrk, lyžiarske stredisko s 20 vlekmi a viac ako 50 km zjazdovkami, poskytujúce skvelé zimné zážitky.

Lokalita poskytuje možnosti vodných športov, plachtenia, kanoistiky, cyklistické trasy, lyžiarske vleky, turistika, rekreačné rybárčenie...

Do roku 2026 sa plánuje vybudovať ostrov pre rezidentov, kde môžete začať svoj deň cyklotrasou okolo jazera s dĺžkou približne 50 km.

Nehľadiac na vekovú kategóriu, Laguna Beskidów uspokojí celoročné dovolenkové očakávania. Či už milujete zimné športy, turistiku alebo pokojné dni na jazere, tu nájdete všetko, čo potrebujete pre kvalitný relax a oddych.

Cena apartmánu závisí od typu a veľkosti apartmánu a bude upresnená po komunikácii s realitným maklérom.

Nepremeškajte príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 115668

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku