INVESTIČNÉ apartmány na skok od Slovenských hraníc

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  114762
  • Úžitková plocha   55m2
  • Poschodie   3/3
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Žilina
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kúpelňa

Balkón


Dobrá dostupnosť
Množstvo zelene
Žiadaná lokalita
Novostavba
Športové vyžitie
Kúpou voľný
Výhodná investícia

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj investičné apartmány. Apartmánový komplex s viac ako 500 jednotkami Laguna Beskidów je jedinečnou investičnou príležitosťou, ktorá poteší nielen milovníkov rekreácie v blízkosti prírody, ale aj náročných investorov hľadajúcich bezpečnosť a nadštandardné zhodnotenie. Správna lokalita a dostupnosť služieb sú vždy hlavnou prioritou pri výbere investičnej nehnuteľnosti.


-Apartmánový komplex Laguna Beskidów bol navrhnutý nielen ako bezpečná investícia, ale aj ako miesto, kde sa budete s rodinou radi vracať na letnú aj zimnú dovolenku. Každá veková kategória tu nájde presne to, čo potrebuje pre svoje celoročné dovolenkové očakávania.


-Kupujúcemu sú spolu s apartmánom k dispozícii parkovacie miesta, umiestnené v podzemných garážach. Z tohto miesta je samostatný prístup k výťahu a apartmánu. V každom dome sa tiež nachádza fitnes a sauna. V bloku budov F, G a H sa nachádza bazén a wellness centrum, skybar a vírivky s výhľadom na hory a jazero, obchody a reštaurácie.


-Prvá etapa projektu označené ako budova A je už vypredaná. Na predaj ponúkame bloky B, C, D, E, F, G a H. Ceny apartmánov sa pohybujú od 2.000 €/m2 s DPH. Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

Ak vás projekt Laguna Beskyd zaujal, viac informácii nájdete v realitnej kancelárii.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0908 922 101

ID: 114762

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku