KOLIBA - NADČASOVÝ A VKUSNÝ 3i byt /DVOJGARÁŽ, 2x TERASA, VÝHĽAD NA BRATISLAVU/

Predaj619 900 € 4 592 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  116936
  • Úžitková plocha   135m2
  • Pivnica   4m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Nové Mesto - Vinohrady

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Terasa

Garáž

Šatník

Klasická vaňa

Sprchový kút

Oddelená toaleta

Linka

Sporák

Umývačka

Chladnička

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Zateplený


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Priestranný šatník

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj krásny a štýlový 3 izbový byt nachádzajúci sa na začiatku Koliby na ulici Tupého je zárukou maximálneho komfortu bývania. Presvedčí Vás nadčasovým zariadením, krásnym výhľadom na mesto či parametrami, ktoré ponúka v podobe 131m2 obytnej plochy. Disponuje pivnicou o výmere 3,89m2 a dvoma terasami s rozlohou 9m2.


Celkovo byt ponúka komplexné a komfortné bývanie aj v rámci ideálne umiestneného garážového státia a dvojgaráže, ktorá navyše ponúka aj úložný priestor po celej bočnej stene. Byt sa nachádza na 3. poschodí s JV orientáciou, nábytok a vybavenie v byte je robené na mieru a preto je bez nutnosti dodatočných investícii.


Areál bytového domu je pravidelne udržiavaný vysadený upravenými drevinami a množstvom zelene, čo dotvára tú správnu atmosféru.


Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby a predsiene, ktorá je vybavená vstavanou skriňou. Oproti vstupu sa nachádza samostatný walk-in šatník. Po pravej strane je umiestnená hosťovská toaleta a kúpeľňa, ktorá je vybavená vaňou aj sprchovým kútom.


Prechodom sa dostaneme do otvorenej dennej časti, ktorá pozostáva z komfortnej kuchyne vybavenej zabudovanými spotrebičmi a priestrannou jedálňou. Pozornosť si zaslúži kompletne presklená a presvetlená obývacia časť s výstupom na terasu.


Nočná časť bytu v podobe dvoch spální sa nachádza po pravej strane. V prechodovej časti je zabudovaný praktický šatník. Jedna spálňa je vybavená vstavanou skriňou a druhá spálňa prístupom na terasu s príjemným posedením.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 342 429

ID: 116936

Cena: 619 900.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku