Spustili sme novinku vo svete realít - prvú online akadémiu!

9. 9. 2018

Predstavujeme Vám novinku na realitnom trhu, ktorá posúva nielen geografické hranice, ale hlavne prináša našim novým kolegom efektívnu a modernú cestu, ako byť úspešným maklérom. Ak Vás láka svet realít a chcete sa čo najskôr naučiť to najlepšie od našich TOP maklérov a manažérov, tak sa poďte s nami zoznámiť s prvou ONLINE AKADÉMIOU vo svete realít na Slovensku - B10 AKADÉMIOU.

Zaujala Váš naša akadémia a chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si rozhovorom s konateľom spoločnosti B10, našim skvelým šéfom Braňom Chudíkom.


Braňo, ako vznikla myšlienka založenia prvej online akadémie?

Ako každé podnikanie, aj podnikanie s realitami je živý organizmus a preto potrebujeme neustále posúvať veci vpred. Keďže v tíme máme veľmi šikovných ľudí, ktorí sa neustále podieľajú na vylepšovaní nášho systému a radi posúvajú veci vpred, rozhodli sme sa uľahčiť prácu nášmu manažmentu a v prvom rade novým maklérom. Videli sme príležitosť trochu skostnatelého fungovania realitných kancelárii pri nábore nových maklérov, nastavili sme marketingovú stratégiu a výsledkom je naša pýcha - B10 AKADÉMIA. 


Čo konkrétne je cieľom B10 AKADÉMIE?

Cieľom akadémie, je online vzdelávanie, ktoré slúži ako príručka pre štart nového makléra. V krátkych videách zhrnutých do niekoľkých tém, prevádzame záujemcov prácou realitného makléra a okrem školenia v nich odovzdávame naše praktické skúsenosti.


Podľa čoho ste vyberali jednotlivých školiteľov k témam akadémie?

Odpoveď je jednoduchá - k jednotlivým témam sme vyberali našich lídrov, ktorí sú najlepšími odborníkmi v danom okruhu. Práve preto sa nám podarilo vytvoriť materiál, ktorý dokáže pomôcť zoznámiť sa s realitným trhom aj úplným začiatočníkom a naštartovať ich na úspech v obchode s realitami.


Bavíme sa o akadémii, čiže o vzdelávaní. Prechádzajú účastníci akadémie aj nejakými testami po absolvovaní online kurzu?

Samozrejme. Podľa toho selektujeme ľudí, čo nám opäť pomáha vybrať do tímu špičkových realitných maklérov s chuťou učiť sa.


V prípade, že naši čitatelia zvažujú prácu ralitného makléra. Kde sa môžu prihlásiť do B10 AKADÉMIE?

Systém je sofistikovaný a prístup udeľuje po predchadzajúcej konverzácii s uchádzačom regionálny riaditeľ danej oblasti, nakoľko B10 je realitná sieť po celom Slovensku.


Chcete vedieť, čo si o B10 AKADÉMII myslia prví absolventi? Klikni a dozvieš sa!


Ak sa chceš aj ty zapojiť do vzdelávania s B10 AKADÉMIOU a byť súčasťou B10 tímu - kontaktuj nás cez FB, INSTAGRAM alebo pošli email na: akademia@b10.sk.


Ďakujeme za rozhovor a tešíme sa na ďalšie novinky B10.