Za Žilinou vyrastie unikátne bývanie, ktoré prekvapí aj tých najnáročnejších. Krásne Hôrky sú už v predpredaji

28. 10. 2021

„Projekt Krásne Hôrky dokonale odzrkadľuje dnešné trendy v bývaní. Vo všeobecnosti ľudia uprednostňujú moderný dizajn, minimalizmus a neutrálne farby. Taktiež lokácia projektu je veľmi výhodná, keďže sa tu z centra Žiliny dostane autom za 10 minút,“ dopĺňa maklér realitného centra B10 Daniel Králik


Komfortné bývanie v byte s výhodami domu  

Jedinečnosť projektu Krásne Hôrky, za ktorým stojí developerská spoločnosť BMK development, spočíva hneď vo viacerých faktoroch. Jeden z prvých je spojenie mestského životného štýlu so životom na vidieku.

„Chceme osloviť ľudí, ktorí v Žiline pracujú, no netúžia dochádzať z ďalekých obcí a zároveň neobľubujú ruch mesta. Obyvatelia nových nadštandardných bytov určite ocenia blízkosť prírody, zároveň však nemusia dbať o starostlivosť o záhradu v rodinnom dome,“ hovorí Michal Kováčik, spolumajiteľ spoločnosti BMK development.


Nielen krásne, ale aj priestranné

V ponuke je osem bytov, ktoré sú presvetlené s vysokými stropmi a štedré na svoju priestrannosť. Nájdete tu 3-izbový byt s podlahovou plochou 60,7 m2 a balkónom o výmere 5,74 m2, ale aj priestranejší 4-izbák s podlahovou plochou až 107,38 m2 a terasou o výmere ďalších vyše 11 metrov štvorcových.

Každý byt má terasu alebo balkón a ponúka sa s vlastným parkovaním. „Projekt sa u klientov teší veľkej obľube, keďže aj kvôli momentálne situácii si mnohí ľudia počas lockdownov či karantény uvedomili, že mať bývanie blízko prírody s vlastnou záhradkou, terasou alebo balkónom určite nie je na škodu,“ dopĺňa maklér realitného centra B10 Daniel Králik.



Moderné materiály a technológia

Pri výstavbe projektu sa dáva dôraz na výber kvalitných a moderných materiálov, ako napríklad veľkoformátové obklady, dlažby a kvalitné kúpeľňové vybavenie prestížnych značiek. Vďaka inteligentnej domácnosti si budete môcť ovládať celý domov z jedného centrálneho miesta, ale aj pohodlne za pomoci smartfónu na diaľku.

Samozrejmosťou je aj moderné vybavenie ako optický internet, podlahové kúrenie alebo elektrické exteriérové žalúzie či videovrátnik. „Taktiež pri výstavbe dbáme na to, aby architektúra budovy vkusne zapadla do danej lokality a vytvorila tak príjemné prostredie pre život so súkromím,“ dodal Michal Kováčik, spolumajiteľ spoločnosti BMK.

Verejnosť reaguje na tento nový developerský projekt projekt veľmi pozitívne, keďže Krásne Hôrky vyrastú v lokalite, kde je dnes veľmi zložité kúpiť nehnuteľnosť s podobným charakterom a štandardom.

A síce projekt disponuje len ôsmimi bytmi, každý byt je však svojím spôsobom jedinečný a vyhovie širšiemu spektru záujemcov. Krásne Hôrky odkrývajú pre Žiličnanov a ľudí z okolia potenciál moderného bývania v prírode. A zároveň blízko do mesta.