NADŠTANDARDNÁ NOVOSTAVBA 3-i BYTU v TOP lokalite

PredajDohodou
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  91900
  • Úžitková plocha   80m2
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Žilina
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Lodžia

Balkón

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

Škola, škôlka

Nemocnica

MHD

Zateplený


Občianska vybavenosť
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Množstvo zelene
Dobrá dostupnosť
Športové vyžitie
Veľká loggia
Vlastné parkovanie
Slnečná strana
Nízke mesačné náklady
Novostavba
Pekný výhľad

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj Nadštandardný 3 izbový byt na 1. Nadzemnom podlaží v lukratívnej lokalite s prekrásnym panoramatickým výhľadom v obci Hôrky. Ide o 1 z 8 bytov v komornom 3 podlažnom projekte, v ktorom pocit rodinného domu ale zároveň pohodlie bytu určite oceníte.


Tá správna kombinácia mesta a dediny, bývania a prírody, oddychu a aktívneho života. Ranná káva na terase alebo grilovačka so susedmi pod hviezdami?

Ak ste v tomto našli práve vaše požiadavky na nový domov, potom je náš štýlový projekt ako stvorený pre Vás!


LOKALITA

Ak Vás omrzel ruch mesta, výhľad nie ďalej ako na najbližšiu budovu alebo každodenný problém s parkovaním, ponúkame riešenie šité na mieru pre Vás.

Lokalita navoďuje pocit prírody všade navôkol, ale vďaka svojej ani nie 10 minútovej vzdialenosti (autom) od centra mesta si môžete stále užívať štandardy a služby, ktoré Žilina ponúka.

Samotná obec Hôrky však sama disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, potraviny, multifunkčné ihrisko...)

Výhľadmi konkrétne z tohto bytu sa môžete kochať či už na panorámu Malej Fatry, ale aj na Lietavský Hrad a vďaka vyvýšenej polohe Vášmu výhľadu nebude prekážať nijaká iná budova.


SPOLOČNÉ PRIESTORY

Do Vášho domova vstupujete cez dizajnovú vstupnú halu a následne cez široké schodisko. Svoj voľný čas s rodinou môžete tráviť nielen vo vonkajších priestoroch plných zelene, ale aj v moderných vnútorných SPOLOČENSKÝCH MIESTNOSTIACH, ktoré oceníte hlavne v nepriaznivom počasí.


DISPOZÍCIA

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dostanete do samostatného WC, kúpeľne, komory, 2 spální a kuchyne s jedálňou spojenou s obývacou izbou, ktorá svojimi rozmermi uspokojí aj náročnejšieho klienta.

Z obývacej izby, kuchyne a zo spální sa dostanete na terasu o výmere až 64,15m2 a svojim tvarom lemuje tento byt z 2 strán a to zo SV a JV, čo zaručuje maximálne súkromie.


BENEFITY BYTU

Bohatá podlahová plocha 80m2 a terasa o výmere 64,15m2 určite nie sú jediné čerešničky, ktoré tento byt ponúka. Prislúcha k nemu pivničný priestor o výmere 3m2 (nezahrnutý v podlahovej ploche) a taktiež súkromné vonkajšie PARKOVACIE STÁTIE + možnosť dokúpiť si Garáž o výmere 24m2 v objekte.


ŠTANDARD

Keďže bezpečie a súkromie je prvoradé, bude mať každý byt video vrátnika a vstup do bytu bude cez bezpečnostné protipožiarne dvere. Optický internet je samozrejmosť ako aj podlahové vykurovanie, elektrické exteriérové žalúzie... Vďaka inteligentnej domácnosti budete môcť ovládať celý domov z jedného centrálneho miesta, ale aj pohodlne za pomoci smartfónu na diaľku.

Veľkoformátové obklady, dlažby a vybavenie kúpeľní a WC prestížnych značiek Vám rani naživo odprezentujeme ešte pred osadením v showroome, aby ste si vedeli vybrať čo je pre Vás najideálnejšie.

Spomínané výhľady ale aj vstup na terasu zabezpečia kvalitné hliníkové francúzske okná.


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. 0949 833 900

ID: 91900

Cena: dohodou 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku