2 izbový byt v developerskom projekte Rínok Rača parkovacie miesto v cene

Predaj245 000 € 4 537 € / m2
Ponuku si práve pozerajú 3 záujemcovia

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  108069
  • Úžitková plocha   54m2
  • Poschodie   3/5
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Bratislava-Rača
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Balkón

Plastové okná

Luxusný

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie

Obchody

MHD

Zateplený


Množstvo zelene
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Občianska vybavenosť
Kúpou voľný
Priestranný šatník

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe tesne pred kolaudáciou 3Q/2023. Nachádza sa na treťom poschodí z vypredanej päť poschodovej bytovky z liateho betónu a tehlových priečok. Orientácia bytu je juho-západ, čo zabezpečuje slnečnosť nehnuteľnosti po celý deň. Z Balkóna si budúci majiteľ bude môcť vychutnať výhľad priamo na mesto a západ slnka. Celková podlahová plocha bytu je 54,14 m2 a v cene je zahrnutá aj pivničná kobka.


Projekt Rínok Rača

Projekt bude pozostávať so šiestich obytných budov, troch polyfunkčných domov s bývaním a päť objektov občianskej vybavenosti. Samozrejmosťou projektu sú rozsiahle parkovacie garáže. Rínok Rača bude obsahovať výrazné množstvo zelených plôch a revitalizáciu areálu Vinárskych závodov, ktoré vytvoria príjemné miesto pre pokojný a komunitný život so všetkými výhodami mesta a parku. Projekt je sústredený medzi ulicami Sadmelijská, Kubačova a ulicou Barónka. Investor sa okrem výstavby zaviazal k investíciám do moderných cyklotrás, rekonštrukcie priľahlých zastávok MHD a k vybudovaniu materskej školy priamo v obytnej zóne.


Dispozičné riešenie

Byt sa otvára do šikovnej chodby, z ktorej sa vieme dostať do každej časti bytu. Po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s oddelenou toaletou, čo je veľmi praktické. Spálňa bude novým majiteľom ponúkať dostatočný priestor na vybudovanie úložných priestorov a umiestnenie veľkej postele. Developer zvolil štandardné spojenie obývačky s kuchyňou a nezabudol ani na malú komoru, čo vnímam dnes ako veľký bonus. Súčasťou bytu je aj balkón so spomínanou orientáciou na mesto.


Parkovanie

Nový vlastník získava samozrejme parkovacie miesto v garáži.


Názor Makléra

Projekt Rínok Rača je moderný projekt zasadený do pohoria Malých Karpát a prináša do Rače niečo čo tu chýbalo. Vybudovanie občianskej vybavenosti zabezpečí pre obyvateľov štandard, ktorý je v dnešnej dobe potrebný. Tým sa zabezpečí veľký záujem o lokalitu hlavne v budúcnosti, ak byt plánujete kupovať ako investíciu.


Teším sa na obhliadky


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 108069

Cena: 245 000.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku