Nadštandardný 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKORYSOU TERASOU - HVIEZDNE BÝVANIE

Predaj209 999 € 1 173 € / m2
Ponuku si práve pozerá 1 záujemca

Detail ponúkanej nehnuteľnosti

  • ID inzerátu  116935
  • Úžitková plocha   179m2
  • Podlahová plocha   82m2
  • Poschodie   2/2
  • Typ poschodia   Posledné poschodie
  • Stav   Novostavba
  • Lokalita:   Hviezdoslavov
banner-picture

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti

Kuchyňa

Kúpelňa

Záchod

Terasa

Slnečný

Pekný výhľad

Tiché prostredie


Kúpou voľný
Tichá lokalita
Žiadaná lokalita
Dobrá dostupnosť
Priestranná terasa
Novostavba
Slnečná strana

Popis ponúkanej nehnuteľnosti

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 3 izbový byt s priestrannou terasou, nachádzajúci sa v poslednej etape projektu Hviezdne bývanie (obec Hviezdoslavov).


V prípade rýchleho jednania a jasného financovania je možná dohoda na cene.


Dispozícia bytu je veľmi prehľadná. Vstupná hala rozdeľuje byt na nočnú a dennú časť. Dennú časť tvorí priestranná obývačka spojená s kuchyňou. Nočná časť obsahuje dve rovnako veľké izby, kúpeľňu, samostatné WC a šatník.


Z technologického hľadiska byt poskytuje najmodernejší spôsob vykurovania a chladenia. Stropné chladenie a stropné vykurovanie sú aktuálne najprirodzenejšou a najpríjemnejšou možnosťou regulácie teploty. Ich pohon zabezpečuje tepelné čerpadlo (vzduch-voda), ktoré slúži taktiež na ohrev vody. Doplnkovým zdrojom el. energie sú fotovoltaické panely nachádzajúce sa na streche bytovky.


Byt sa predáva v štádiu holobytu. V prípade záujmu je možné ho dokončiť do stavu štandardu. V rámci vybavenia byt poskytuje predprípravu na vonkajšie elektrické žalúzie. K bytu je možné prikúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 7.500 EUR a tiež pivničnú kobku (3 m2) za cenu 2.500 EUR.


Byt nájdeme na 2. poschodí 2-poschodovej tehlovej novostavby, ktorá je aktuálne vo fáze dokončovacích prác. Celkovo ponúka plochu až 179 m2. Samotný byt poskytuje 82 m2. Terasa, ktorá obklopuje byt z troch strán má výmeru až 98 m2. Dostaneme sa na ňu z každej obytnej izby.


Obec Hviezdoslavov je vyhľadávanou lokalitou, ktorej dostupnosť sa zlepšila najmä dobudovaním rýchlostnej cesty R7, po ktorej sa dostaneme do Bratislavy za 15 minút. Pre tých, ktorí auto nemajú, je k dispozícii zastávka vlaku len 700 metrov od komplexu. Vedľa nej sa nachádzajú potraviny Billa, ešte bližšie k bytovke máme potraviny COOP. Širší rozsah služieb poskytne mesto Šamorín, ktoré sa nachádza 5 km od Hviezdoslavova.


V prípade záujmu o obhliadku, fotografie nehnuteľnosti alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 188 272

ID: 116935

Cena: 209 999.00 € 

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku